dinsdag 23 oktober 2012

mutsen om je warm te houden





Van boven naar beneden : bruine muts met oortjes van ASOS, grof gebreide muts van de Bijenkorf, grijze Guess muts van de Bijenkorf, paarse muts van Zara en de roze muts van H&M


Vorige week regende het veel, gisteren en vandaag was het prachtig weer, maar het wordt straks toch echt winter en daar kun je maar beter fashionable op voorbereid zijn . Ikzelf loop al mijn hele leven 's winters met een muts omdat ik ga huilen als ik koude oren krijg (for real, it hurts !), maar gelukkig is het nu hip om een muts/beanie te dragen . Alles is geoorloofd en de sky is the limit , er zijn zo veel kleuren , soorten en materialen dat je jezelf suf kunt stylen tot je het er warm van krijgt, haha !!!!

woensdag 17 oktober 2012

Etsy.com


 
Bij Etsy kun je zelfgemaakte en vintage spullen kopen van creatieve mensen die bijvoorbeeld kunstenaar/ontwerper zijn of  gewoon crea bea zijn.
Etsy.com bestond al, maar is nu ook in een nederlands vertaalde site te vinden.
Er zijn diverse zaken te koop zoals sieraden, spullen voor in huis, voor kinderen en allerlei andere dingen !!!
Zeker handig met de feestdagen in het vooruitzicht ; je bent verzekerd van een uniek cadeau.
 
ETSY          
                                                                                                                                    

vrijdag 12 oktober 2012

Fashion kids









Love it or hate it, deze fashion kids !!! Zelf vind ik het op het randje, als de kleding comfortabel is om in te spelen en geen volwassen items zoals hakken onder schoenen e.d. worden gedragen ,vind ik het nog kunnen.
Aan de andere kant ; je kunt niet vroeg genoeg beginnen om jezelf stylish te kleden.......
Klik hier voor nog meer foto's van ''fashion kids".

dinsdag 9 oktober 2012

Chanel cruise collection 2012-2013

De cruise collectie was oorspronkelijk bedoeld voor vermogende klanten of jet-setters die in de wintermaanden op een cruiseschip vertoefden of in warmere mediterrane oorden verbleven. Nu is het een extra collectie voor de luxere modehuizen zoals Dior, Gucci, Marc Jacobs, Ralph Lauren en natuurlijk Chanel.
De kleding is weer adembenemend mooi, bijna alles is draagbaar en het heeft een hoog gehalte van hebben, hebben, hebben!!! Ik heb ook genoten van dit filmpje dankzij de locatie, de tuinen van Versailles met de mooie fonteinen.
Kortom ,Karl Lagerfeld is er wederom in geslaagd een smaakvolle show neer te zetten :))

zaterdag 6 oktober 2012

Fabulous Fifties- Fabulous Fashion

Fabulous Fifties-Fabulous Fashion is de nieuwe tentoonstelling van het gemeentemuseum in Den Haag die vandaag geopend wordt.
De vrouwelijke "new look" van Christian Dior domineerde het straatbeeld in de jaren vijftig, wijde rokken, petticoats en slanke tailles, maar aan de andere kant ontdekte de jeugd ook jeans en t-shirts, dus gebeurde er genoeg op fashiongebied.
Volgens mij wordt het weer een prachtige tentoonstelling zoals we dat gewend zijn van het gemeentemuseum in Den Haag !
Klik hier voor het adres, enne .... met museumjaarkaart is de toegang gratis.

donderdag 4 oktober 2012

sample sales

Morgen op vrijdag 5 oktober is de laatste dag van de Glamorous sample sale bij het World Fashion Centre (confectiecentrum) in Amsterdam. Het is de laatste dag van 3, maar vond het toch de moeite waard om te vermelden.
De volgende sample sale is alleen op uitnodiging, dus print bovenstaande flyer uit en je kunt nog 3 mensen als introducee meenemen.
Have fun, en kijk of je goede items kunt vinden voor je herfst/winter outfits !!!